Suomen Jäätelö Kirsijäätis, 550ml

Vaata, kus seda müüakse!
  • 550ml
Meie rõõskkoor pärineb Pajumäe mahetalust Mulgimaalt.
Piimapulbrit kasutame jäätise tekstuuri parendamiseks nendes sortides, kus jäätis muidu vesiseks jääks. Kasutame Saksamaal, Gläserne meiereis valmistatud madala rasvasisaldusega (2%) mahepiimapulbrit. Piimapulbri osakaal meie jäätistes on 2-3%.
Glükoos on selline suhkur, mis külmub kiiremini kui tavaline roosuhkur. Nii kasutame me glükoosi jäätistes, mis muidu jääksid liiga “vedalaks” ja vesiseks. Kasutame mahemaisist valmistatud ning Austrias toodetud glükoosi, mille osakaal meie jäätistes on kuni 4%.
Suhkrul on jäätise sees kaks peamist ülesannet - muuta magustoit magusaks ja tema tekstuur pehmeks ja kreemiseks. Esimese ülesandega saaksid hakkama ka mõned alternatiivsed magusained (steevia, eritrütool), aga suhkruta saaksime toote külmutamisel valge jäätunud tellise. Suhkrut oleks võimalik asendada ka näiteks mee, agaavisiirupi või datlitega ning mõnedes toodetes me seda tulevikus ka katsetame. Meile tarnib mahe peedisuhkrut Nordic Sugar (nordicsugar.com).
Jaanileivapuujahu on looduses kasvava jaanikaunapuu seemnetest valmistatud pulber, mis toimib emulgaatorina ehk aitab jäätise erinevad koostisosad kokku siduda. Jaanileivapuujahu osakaal meie jäätistes on 0,1-0,3%. Sünteetilisi lisaained me ei kasuta.
Kasutame meresoola.
Toitumisalane teave 100g valmistoote kohtaGDA (2000 kcal)%GDA
Energiasisaldus kcal212200010,6
Süsivesikud33,927012,6
millest suhkrud319034,4
Rasvad5,7708,14
millest küllastunud rasvhapped3,42017
Valgud5,55011
Sool0,263,3

Suomen Jäätelö poolt valmistatud erilisest Soome kariloomade piimast ja Bolognast pärit Amarena kirssidest jäätis. Laktoosivaba.
Võib sisaldada pähkleid.

Toodet säilitada temperatuuril m.ü -18°C. Transpordil tagada külmaahela hoidmine temperatuuril m.ü. -18°C